نوع مقاله : مقاله ترویجی
نویسندگان
1 محقق بخش تحقیقات اقتصادی، اجتماعی و ترویج کشاورزی، مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی گیلان، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج
2 عضو هیات علمی بخش تحقیقات علوم دامی، مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی گیلان، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، رشت، ایران
3 کارشناس مسئول شورای فنی و پروتئین، معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان، رشت، ایران.
چکیده
کلیدواژهها
موضوعات