درباره نشریه

با توجه به اهمیت انتشار یافته­‌های تحقیقاتی در زمینه گیاهان علوفه‌ای و خوراک دام و همچنین تأکید سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، اساتید، متخصصان، محققان و کارشناسان در خصوص لزوم توجه بیشتر و ویژه به این بخش از نتایج تحقیقاتی که قابل استفاده برای کارشناسان و بهره برداران کشور باشد، مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان آذربایجان شرقی با مجوز شماره 221/55705 مورخ 1397/11/14 نسبت به انتشار مجله علمی- ترویجی گیاهان علوفه‌ای و خوراک دام به صورت دو فصلنامه اقدام نموده است.

هدف از انتشار این نشریه، معرفی، ترویج و ارتقاء سطح آگاهی­ها و دانش کشاورزی در میان جامعه کشاورزی در خصوص گیاهان علوفه‌ای و خوراک دام می‌باشد. این مجله امکان مشاهده و دانلود مقالات را برای تمامی افراد آزاد گذاشته است و تنها با مراجعه به سایت مجله به مطالب آن دسترسی خواهند داشت. مقالات در زمینه‌های زیر، با داوری علمی پذیرفته و منتشر خواهند شد:

1-  تحقیقات کاربردی در زمینه گیاهان علوفه‌ای و خوراک دام که مستقیما قابل استفاده کارشناسان و بهره‌برداران در عرصه تولید کشور باشد.

2-  مقالات مروری که جمع بندی انجام شده آن مستقیما قابل استفاده کارشناسان و بهره‌برداران در عرصه تولید کشور باشد. این قبیل مقالات بایستی توسط کارشناس مرتبط با آن موضوع نوشته شود.

3-  ارقام جدید نامگذاری و تأیید شده از طرف دستگاه‌های ذیربط رسمی که از زمان تأیید آنها بیش از سه سال نگذشته باشد.

4-  پروتکل و دستورالعمل‌های کاربردی در زمینه‌های مختلف فناوری‌های تولید و بهره­‌وری گیاهان علوفه‌ای و خوراک دام

صاحب امتیاز: مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان آذربایجان شرقی

مدیر مسئول: دکتر احمد بایبوردی

سردبیر: دکتر حسن منیری فر